Disputation Peter Ek, Uppsala universitet, 2019-06-13

2019-05-02

Disputation Peter Ek

Företagsekonomiska institutionen, Uppsala universitet

Avhandlingens titel: Managing Digital Open Innovation with User Communities: A Study of Community Sensing and Product Openness Capabilities in the Video Game Industry.

• Datum: 13 Juni, 13:15–15:30
  • Plats: Hörsal 2, Ekonomikum, Kyrkogårdsgatan 10A, Uppsala

Opponent: Docent Daniel Tolstoy, Institutionen för marknadsföring och strategi, Handelshögskolan i Stockholm.

Betygsnämnd: Docent Jennie Björk, Integrerad produktutveckling, Institutionen för maskinkonstruktion, Skolan för industriell teknik och management, KTH, Professor Christina Keller, Institutionen för Informatik och media, Uppsala universitet och Docent Philip Kappen, Företagsekonomiska institutionen, Uppsala universitet.

Ordförande vid disputationen: Docent David Sörhammar,Företagsekonomiska institutionen, Uppsala universitet.

Avhandlingen försvaras på engelska.

Abstract, fulltext och mer information i DiVA